Çarşamba, Aralık 14, 2011

Potacast #9 - 14/12/2011

Sizlerden gelen soruları yanıtlıyoruz:


3 comments:

solfej dedi ki...

Lebron&Kobe kıyaslaması yapan dinleyicinin yerinde olsam artık NBA takip etmem.Çünkü kimle kimi kıyasladığının farkında değil,değilse de bu ligi takip etmesi abesdeiştigal....:-))

Sekerford dedi ki...

Paul takasının NBA tarafından veto edilmesinin sebebi sizce; gerçekten NOH takımının parasal zarar etmesini engellemek mi, yoksa "Lakersa" takasın gerçekleşmesinin NBA deki diğer takımlar tarafından istenmemesi mi?

Unknown dedi ki...

İnşallah burada ki yorumlarıda okuyorsunuzdur. Öncelikle program haftada 1 saat olan NBA stüdyoyu bekleyen bünyeye ilaç gibi oluyor. İnşallah NBA tv anlaşması gerçekleşirde maçlarıda sizin anlatımınızdan dinleriz. Kim alırsa alsın büyük ihtimal maçları siz anlatırsınız başka kim varki zaten. İlk sorum bende bazen programa sorular ile yön vermke istiyorum ancak twitter'ım yok size başka nasıl ulaşabilirim ? İkinci olarakta bir Miami taraftarı olarak ; K.K'ın Chicago'yu bir adım önde görmesine çok alındım. Miami-Chicago serisi deyince aklıma hep şu pozisyon gelir: Son top Rose'da karşıda birebir savunmacı Lebron, Rose sağa gider potaya gidemez , sola gider yine potaya gidemez. Sonda 6.8'lik adamın üzerinden saçma sapan bir şut atar. Başka bir maç sonunda blok yemişti birde. Neyse artık playofflarda görüşmek üzere.

Yorum Gönder

 
 
copyright © potacast